ONDERTUSSEN IN DE BRUGSE POORT

bij'TUUPE TE GOARE

31 december 2016

Voor de 5e maal organiseren enkele enthousiaste buurtbewoners met oudejaarsavond een sociale diner voor mensen uit de Brugse Poort. Samen eten, gezellig samenzijn en klinken op het nieuwe jaar, dat doen we „Tuupetegoare”. Het vrijwillig organiserend team kan nog wel wat handen en hoofden gebruiken, zowel bij de voorbereiding van het feest als op de avond zelf. Wil jij graag mee voorbereiden of steek je graag een handje toe op de avond zelf, geef dan een seintje via ouwejaar@gmail.com of 0474 826 806 (Jeroen Bral).

bij'NIEUWJAARS-ONTBIJTBRUNCH VOOR DE WIJK

Zaterdag 7 januari 2017 10.00u tot 13.00u in het Kokerpark

Nieuwjaarsbrunch

Smeuïge ontbijtkoeken, knapperige pistolets en vers rozijnenbrood met warme chocomelk.
Gezonde boterhammen met zoet of hartig beleg en hete koffie of thee.
Goedgevulde wintersoepen met knapperige croutons.
Alle wijkbewoners zijn welkom aan het uitgebreide buffet in het Kokerpark, het buurtcentrum en Zaal Ooievaar. Je kunt er op je gemak een hapje eten en ondertussen de beste wensen uitwisselen met vrienden en buren, wijkbewoners en (stads)diensten, hele en halve kennissen.

En we sluiten de nieuwjaarsmaand gepast af op vrijdag 20 januari op het Fonteineplein. Het buurtwerk, de buurtbewoners en organisaties uit de buurt ontvangen je daar van 15.30 tot 18 uur met lekkere hapjes en hartverwarmende drankjes.

Buurtwerk Brugse Poort-Malem, Kokerstraat 36, tel. 09 227 17 66, buurtwerking.brugsepoort@stad.gent

 

bij'DE KOER

de Koer is sinds september 2016 een open creatie- en ontmoetingsplek in de Brugse Poort in Gent. Het café is open op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19u. www.dekoer.be

 

bij'BEWEEGLESSEN VOOR VROUWEN

Bewegingslessen

De beweeglessen voor vrouwen liggen even stil tijdens de kerstvakantie maar starten terug op 12 januari 2017. Heb je vroeger al meegedaan of kom je graag voor de eerste keer meedoen? Iedereen is welkom, instappen kan op elk moment.
Donderdag van 9u30 tot 10u30 in Sportzaal De Kaarderij (0,5 euro per les).
Niet op feestdagen of tijdens schoolvakanties.
Contact: Wijkgezondheidscentrum Brugse Poort, 09/226 10 49, veerle.maertens@wgcbrugsepoort.be