• Contact
 • Muziekhuis GOESTE MAJEUR -   bij' De Vieze Gasten

  Muziekhuis Goeste Majeur is een initiatief van een aantal gedreven, professionele muzikanten die verbonden zijn met de Brugse Poort, Bij’ De Vieze Gasten en De Propere Fanfare. Goeste Majeur organiseert muzikale buurtprojecten, workshops en geeft individuele lessen. Er is ook een kinderfanfare en Goeste Majeur coacht ook de Propere Fanfare van de Vieze Gasten.

  Goeste Majeur streeft naar een positieve buurtsamenleving met veel muziek. Daarom werd in 2007 in de wijk Brugse Poort een muziekhuis opgericht. Een muziekhuis waar muzikale activiteiten voor volwassenen, jongeren en kinderen georganiseerd worden. Een muziekhuis waar mensen met veel “goeste” om muziek te maken elkaar ontmoeten. Een muziekhuis waar nieuwe muziekgroepjes ontstaan en waar deelnemers in duo, trio, kwartet tot een hele samenspelgroep ‘Proper Tuupe’ aan een gezamenlijk muzikaal project werken. Daarnaast zijn er ook optredens en toonmomenten voor onze deelnemers.

  Goeste Majeur is geen muziekschool, maar een muziekhuis: je kunt een instrument leren bespelen zonder aparte notenleeslessen te volgen.  In onze lessen vertrekken we vanuit de klanken die onze instrumenten voortbrengen en bouwen daarop verder.

  Je kunt bij Goeste Majeur terecht voor:

  • individuele instrumentlessen;
  • groepslessen samenspel (Proper Tuupe);
  • improvisatielessen;
  • percussieworkshops;
  • de Kinderfanfare.

  Voorts werkt Goeste Majeur verder aan een samenwerking met de buurtscholen van de Brugse Poort. Aan de diverse scholen werd een aanbod van een 7-tal muziekworkshops aangeboden. Op die manier komen de buurtkinderen op een speelse en leuke manier in contact met muziek, muziekinstrumenten...

  info@goestemajeur.be