APRIL 2014
   
do 24 20.30u
   
vr 25 20.30u
   
SEEKAMAN - Muziek
zo 27 15.00u
   
       
MEI 2014
   
vr 2 20.30u
   
za 3 20.30u
   
zo 4 15.00u
   
vr 9 20.30u
   
za 10
   
vr 16 20.30u
   
zo 18 15.00u
   
vr 23 20.30u
   
za 24 20.30u
   
BOGUS  - Muziek
zo 25 19.30u
   
wo 28 20.30u
   
DE AVOND VAN DE LUISTERVINK  - Comedy - VOLZET
vr 30 21.00u
   
FIETSKEUKENFEEST  - Op Bezoek
reserveerknop= reserveer    
Reserveren activiteiten vanaf maart kan vanaf maandag 17 februari 2014 om 10.00u.
Eerder gemaakte reservaties worden niet opgenomen.

De Gentse Lente [gratis]

Vrijdag 21 maart 2014 op Sint-Jacobs

terug naar top

Gentse Lente

Een nieuwe Lente in Gent.

Soms overspant een toevallige samenloop van omstandigheden een hele wereld van pijn, dromen en verlangens. Het beeld dat nu al een klein jaar de banner vormt van de Facebookgroep de Gentse Lente is zo een toevalligheid.

In de aanloop naar die Gentse Lente - je weet wel, de begrafenis van de woorden allochtoon en autochtoon - pakt een stevige groep jongeren het beruchte graffitistraatje in Gent aan. Met een mix van street art, activisme en plezant engagement schilderen ze na een koude winter het straatje vol lentesymboliek. In verwachting van de 21ste maart, de Dag tegen racisme, de dag dat het woord allochtoon de grond in zou gaan. Het woord dat door de kleinkinderen van migranten als een loden bal aan de voet werd ervaren.
Komt daar plots een grote groep toeristen voorbij. Met zwarte helmen, hoofdoeken, bloemenschorten, blauwe werkkiels en rode halsdoeken. Allemaal ouderen die het jong creatief geweld becommentariëren in een Waals Frans met Italiaanse tongval. Allemaal migranten. Eerste generatie en overlevers van de mijnramp van Marcinelle.

Marcinelle, de mijnramp in ‘56 waar 136 Italianen en 95 Belgen die hier aan de welvaart werkten voor altijd onder de grond bleven. Marcinelle, waarna de Italiaanse overheid betere arbeidsomstandigheden eiste vooraleer ze nog mensen zouden sturen. Marcinelle, waarna het Belgisch patronaat een dikke foert uitsprak en zijn gravers naar welvaart dan maar uit Turkije en Marokko zou halen. Marcinelle, een omslag in de migratiegeschiedenis van België.

Staat de oude Italo-Belgische mijnwerker te poseren voor die lentegraffiti. Niet goed wetend wat de link is tussen zijn verhaal en dat van de jongeren rondom hem. Daarom siert zijn portret de banner van de Gentse Lente. Een lente die op 21 maart opnieuw een feest moet worden. Niet om een woord te begraven, maar wel om al die mensen te eren die ooit hun land verlieten om hier een  toekomst op te bouwen, die mee onze steden in leven hielden en ze cultureel verrijkten.

21 maart dus. Op Sint-Jacobs. Feest.

 


HANDELSREIZIGERS IN IDEEËN pijltje rechts BRASSERIE

Vrijdag 9 mei 2014 om 20.30u

terug naar top

Brasserie

Stel je voor: een brasserie op een splitsing.
En in die brasserie een vrouw: Martine.
Zij blijft zitten waar ze zit. Dat heeft ze beslist. Genoeg gekozen!
Het is nu aan de anderen om te kiezen. Links, rechts of binnen.

In 2012 bestond GTB Vlaanderen (Gespecialiseerde Trajectbepaling en –Begeleiding) 15 jaar. Het moment om de mensen die de organisatie dagelijks helpt in hun zoektocht naar geschikt werk in de kijker te zetten. GTB vroeg aan het collectief Handelsreizigers in Ideeën om een boek én een theatervoorstelling te maken. Het boek, ‘Goed werk - 10 portretten’, werd geschreven door auteur Christophe Vekeman en vertelt tien echte verhalen van heel diverse mensen uit Vlaanderen. Fotografe Bieke Depoorter maakte van alle geïnterviewden bijzondere portretten. Met dit boek gingen drie theatermakers aan de slag: ‘BR∀SSERIE’ was geboren.

De voorstelling gaat over het gefictionaliseerde verhaal van een vrouw die haar keuze heeft gemaakt. Of lijkt dat enkel zo? Sven Ronsijn schreef een prachtige tekst over grote en kleine keuzes die mensen een richting doen uitgaan. Het levensverhaal van kwetsbare personen, groots en bescheiden, ontroerend en herkenbaar.

 

Spel Griet Dobbelaere & Steve De Schepper
Tekst Sven Ronsijn
Regie Els Trio
Concept en productie Handelsreizigers in Ideeën
Producent
GTB Vlaanderen


Reserveer

DE AVOND VAN DE LUISTERVINK

Woensdag 28 mei 2014 om 20.30u - VOLZET

terug naar top

luistervink

‘De avond van de luistervink’ is een bonte avond waarop comedian Wouter Deprez goed volk uitnodigt. En dan kan er van alles gebeuren.

Vaste comedy-waarden proberen nieuw materiaal uit. Of ze verlaten hun comfortzone en brengen iets helemaal anders. Comedians doen serieuze dingen, acteurs zingen, mime-artiesten beginnen te spreken, dansers dansen andere dansen dan hun dagelijkse dansen. Onontdekte talenten worden het podium opgegooid. Vergeten klasbakken worden afgestoft en herontdekt.

Wouter lijmt de avond aan elkaar met levend vers nieuw materiaal. Of heropgedolven oud materiaal. Elke ‘avond van de luistervink’ is een volstrekt unieke avond: één keer en dan nooit meer. Je bent erbij en denkt nadien: het was prachtig. Maar is het wel echt gebeurd? 

KATHLEEN VANDENHOUDT & PASCALE MICHIELS pijltje rechts RIDIN’ THE RODS [cd-voorstelling]

Vrijdag 4 april 2014 om 20.30u

terug naar top

Ridin' the rods

Al 20 jaar brengen deze twee koningen van de blues op het podium een mix van liefde, kameraadschap, passie en kracht dat uitmondt in pure magie! Hoog tijd om dat vast te leggen met een album – ‘Ridin the Rods’ – en te vieren met een mooie concertreeks.
Om het feest compleet te maken hebben ze aan een reeks compagnons de route gevraagd om een song voor hen te schrijven. Onder andere Roland van Campenhout, Steven Debruyn, Pieter-Jan De Smet en nog vele anderen schreven een nummer voor de dames. Dat nieuwe repertoire krijg je live te horen Bij’ De Vieze Gasten.

 

Coaching Raf Walschaerts
DE ZINNEFOLEE & GUIDO SCHIFFER pijltje rechts CINÉMA VERITÉ

Vrijdag 11 april 2014 om 20.30u

terug naar top

Cinéma Verité

‘Cinéma Vérité’ is een volkse opera die toont hoe de bewoners van een stad de eenzaamheid al zingend te lijf te gaan. Centraal staat de kleine man met zijn dromen en conflicten. Het Brusselse dialect geeft in deze chansonnette op de maat van het hart de toon aan.

De Zinnefolee is een koor uit Brussel. Samen met dirigent en componist Guido Schiffer creëerde de groep een theatrale muziekvoorstelling die meer dan eens knipoogt naar Driestuiveropera en cinéma. Het volkse commentaar in deze eigenzinnige opera staat bol van zwans en zwoele melancholie. Op zoals zij het zelf zeggen: een farandole van personages, mensen onderweg, dorstig naar liefde, op zoek naar een plek om te leven.

Beeld Luk StiensLAUGHING BASTARDS

Zaterdag 12 april 2014 om 20.30u

terug naar top

laughing bastards

Laughing Bastards, dat is een naakt trio zonder drums of piano dat zich baseert op de methode van de legendarische jazzcomponist Jimmy Giuffre. De klarinettist creëerde met die bezetting in de jaren ‘50 grensverleggende muziek.
De drie mannen brengen een aantal van zijn composities maar spelen evengoed eigen werk en combinaties van beiden. Kortom: bastaardmuziek als manifest, het lyrische als gemene deler en doorweven samenspel als uitgangspunt!

 

Met Michel Mast (sax), Jan-Sebastiaan Degeyter (gitaar) & Nils Vermeulen (bas)SEEKAMAN

Vrijdag 25 april 2014 om 20.30u

terug naar top

Seekaman

In 2010 werd er op vraag van een Gents-Ghanese zelforganisatie een groep met Ghanese muzikanten opgericht die een interculturele dag de muzikale omlijsting moesten voorzien. De groep werd na de feestelijkheden ontbonden, maar een kleine kern van muzikanten - geleid door Abaa Poliwa - werkte hard verder aan een repertoire. Enkele maanden was Seekaman geboren. Geleidelijk aan groeide de band uit tot een zevenkoppige groep die reggaeritmes met verschillende Afrikaanse stijlen vermengt.

Kortom: een optreden van Seekaman staat garant voor uren feest en muzikale kwaliteit!


 

Met Abaa Poliwa (gitaar & zang), Augustin & Julian (keyboards), OJ (bas), Lawrence (drums) & Marie & Agnes (backing vocals)


Reserveer


HUMBLE GRUMBLE pijltje rechts GUZZLE IT UP! [cd-voorstelling]

Vrijdag 2 mei 2014 om 20.30u

terug naar top

HUMBLE GRUMBLE

Het prettig gestoorde Belgisch ensemble Humble Grumble goochelt met jazz en avant-progressieve rock invloeden. Meer dan eens doet de band aan de betreurde Frank Zappa denken. De echte wortels van de band liggen echter in de folk.
Na de albums 'Dreamwavepatterns' (2000), 'Rockstar' (2004), '30 Years Kolinda' (2005), 'The Face of Humble Grumble' en ‘Flanders Fields’ komt er nieuw werk van deze in Gent residerende bonte bende op de markt: 'Guzzle It Up!'. Gekostumeerd en met een energie waar je billen van gaan trillen brengt de achtkoppige band absurde maar fantastische muziek die ongetwijfeld een onvergetelijke indruk zal achterlaten.

Met Jonathan Callens (drums), Joshua Dellaert (bas), Gabor Vörös Humble (gitaar & zang), Pedro Guridi (klarinet), Pol Mareen (sax), Liesbeth verlaet (zang), Megan Quill (zang) & Joren Cautaers (vibrafoon)

Reserveer


JOHN SNAUWAERT KWARTET

Zaterdag 3 mei 2014 om 20.30u

terug naar top

John Snauwaert

Een ruime blik en een artistieke ontdekkingsreiziger: kwaliteiten die van toepassing zijn op saxofonist en componist John Snauwaert. Al is hij in de eerste plaats een jazzmusicus, Snauwaert blijft steeds op zoek gaan naar contacten met andere culturen. Hij deelde het podium met jazzgrootheden als Lowen Fulson, Isaac Hurley, Jacques Pelzer, Bob Mover,… Als componist en muzikant werkte hij voor o.a. de KVS en De Werf en schreef hij ook muziek voor verschillende animatiefilms. Vanavond speelt John met drie andere topmuzikanten een stomende set vol jazz en tal van andere genres.
.

 

Met John Snauwaert (sax), Lionel Beuvens (drums), Hans Van Oost (drums) & Sal La Rocca (bas)

Reserveer


BANG-UP! OPERA pijltje rechts LA BOHÈME

Vrijdag 16 mei 2014 om 20.30u
Zaterdag 18 mei 2014 om 15.00u (!)

terug naar top

Bang-up! Opera

Bang-up! Opera, het prettig gestoorde operacollectief die eerder al te gast was op Het Bomfestival en de laatste Revue presenteert haar nieuwste productie: Puccini's geliefde opera ‘La Bohème’, maar dan in een intieme kamerversie.

‘Kamerversie’ mag je lezen als: vanuit het perspectief van moderne artiesten, op een interactieve manier én van heel dichtbij. Met projectie en op graffiti geïnspireerde visuals presenteer Bang-up! Opera een versie van ‘La Bohème’ zoals je die nog nooit eerder zag!


Regie Vincent van den Elshout
Productie www.bangupopera.com

Opgelet: de voorstelling op zondag 18 mei werd eerder aangekondigd om 20.30u. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Reserveer


JOHN GHOST & MOUNT MERU

Vrijdag 23 mei 2014 om 20.30u

terug naar top

John Ghost & Mount Meru

John Ghost was zijn kinderschoenen nog niet ontgroeid of wist zich al te selecteren voor Jong Jazztalent Gent, een concours van Gent Jazz Festival. Daarna volgde een reeks concerten en in 2013 een heuse EP. Verwacht een flinke portie modal jazz en experimenteel georiënteerde rock.

Mount Meru is een avontuurlijk sextet uit Gent dat avontuurlijke jazz vermengt met minimalistische soundscapes. Met ‘Arbres’ heeft de groep net haar eerste langspeler uit.


 

John Ghost is Jo De Geest (gitaar & composities), Stijn Cools (drums), Karel Cuelenaere (piano), Mattias De Craene (sax), Wim Segers (Vibrafoon) & Lieven Van Pee (bas)
Mount Meru is Sanne Huysmans (zang & tekst), Niels Van Heertum (euphonium), Seppe Gebruers (piano), Benjamin Sauzereau (gitaar), Hugo Antunes (bas) & Lander Gyselinck (drums)

Reserveer


BOGUS

Zatrdag 24 mei 2014 om 20.30u

terug naar top

Bogus

Bogus is een jong Gents folk kwartet met levendige jazzinvloeden. Na een tweede deelname aan de Kunstbende in 2007 gaan ze aan de haal met de hoofdprijs en nemen hun eigen demo op. Vanaf 2011 kiest het (toen nog) tweetal voor een nieuwe wending en een voller geluid: het duo wordt een kwartet.
Ook hun stijl ondergaat een ware evolutie en wordt een samensmelting van allerlei invloeden. Naast folk en jazz verwerken ze nu ook zowel flamenco, balkan als Latijns-Amerikaanse muziek in hun mix. Anno 2014 hebben ze een nieuw album. Proef alvast enkele van die nieuwe nummers Bij’ De Vieze Gasten.

 

Met Florian De Schepper (gitaar), Ambroos De Schepper (sax), Ludo Stichelmeyer (drums & percussie) & Jonas Scheys (bas)


Reserveer

NELE VEREECKEN & SARA VILARDO pijltje rechts ALFRED(D)O    vlieg

Zondag 27 april 2014 om 15.00u

terug naar top

Alfred(d)o

‘Alfred(d)o’ is het verhaal van Leon,
een meisje van acht.
Alfredo is haar kat en dikste vriend ever.
En dan gebeurt er iets.
Alfredo gaat dood.
Ineens.
Zomaar.

Leon snapt er niets van.
Haar moeder en haar Nonna,
dat is Italiaans voor oma,
proberen haar te helpen
maar snappen er ook niets aan.

Haar moeder verstopt zich achter een strijkijzer.
Haar Nonna moet teveel aan opa denken en begint te huilen.
Leon zoekt dan maar zelf naar oplossingen…

‘Alfred(d)o’ gaat over het eerste verlies en het onbegrip dat daarmee gepaard gaat.

Van & met Nele Vereecken & Sara Vilardo
Muziek Ricardo Depine
Coaching Thomas Bellinck
Video Klaas Boelen
Affiche Lore Troch
Beeld Sven van Baarle
Met de steun van de Vlaamse Overheid, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, fABULEUS, Scheld’apen & Villanella


Reserveer

 

MUZIEKAVONDEN [gratis]

TROMMELS & TROMPETTEN Zondag 13 april 2014 om 19.30u
VRIJE IMPROVISATIE Zondag 25 mei 2014 om 19.30u

terug naar top

Muziekavonden Een nieuwe nieuwsbrief dus ook enkele nagelnieuwe Muziekavonden! Zoals vanouds vinden de Muziekavonden plaats op zondagavond om 19.30u. Tijdens de editie van mei wordt er zelfs gewerkt op basis van tekeningen en schilderijen. Deelnemen is gratis, voorkennis niet nodig: enkel goesting om mee te doen is van belang. Op www.goestemajeur.be vind je alle info over de Muziekavonden terug.

www.goestemajeur.beCINÉ PARADISO [gratis]

Twee Gentse Portugezen, Gonçalo Branco & Joao Santos, Bij’ De Vieze Gasten en buurt- en koffiehuis Trafiek vzw slaan de handen in elkaar! In navolging van de films die we de voorbije jaren projecteerden in het park – of binnen bij slecht weer – projecteren we weer tal van boeiende films.
Het concept is eenvoudig: elke laatste donderdag van de maand tonen we een film op maat van de buurt. Wij zorgen voor een scherm, de film en genoeg stoelen en banken; jij hoeft enkel wat vrienden of buren mee te nemen (en eventueel een dekentje). Bij slecht weer kan je de film bij Trafiek of Bij’ De Vieze Gasten bekijken.
Had je zelf een toepasselijke film in gedachten om te tonen? Laat het ons weten via eline@deviezegasten.org of spring eens binnen in de Haspelstraat 31. En misschien wordt jouw keuze wel de volgende keer vertoond in de grootste openluchtcinema van de buurt.

 


 

CARAMEL

Donderdag 10 april 2014 om 20.30u

terug naar top

Caramel In een schoonheidssalon in Beiroet kruisen de levens van vijf vrouwen elkaar. De salon fungeert als een kleurrijke en sensuele microkosmos waar ze elkaar hun bekommeringen toevertrouwen. Layale houdt van Rabih, een getrouwde man. De moslima Nisrine wil graag trouwen, maar is geen maagd meer. Rima voelt zich aangetrokken tot vrouwen en raakt geobsedeerd door een beeldschone klant. Jamale weigert ouder te worden, en Rose heeft haar eigen leven opgeofferd om voor haar zieke zus te zorgen. In de salon gaan de levendige en intieme gesprekken natuurlijk over mannen, seks, het moederschap, enzovoort. Ondertussen wordt het haar geknipt en wordt er geëpileerd met caramel. Caramel is de eerste film van de Libanese regisseur Nadine Labaki. Ze schreef tevens het scenario en is te zien in de rol van Layale.

Land: Frankrijk, Libanon
Taal: Frans - Ned. ondertitels
Première: 2008
Alt. titel: Sukkar banat


 

CINÉMA PARADISO

Donderdag 24 april 2014 om 20.30u

terug naar top

Cinéma ParadisoSalvatore, een succesvol regisseur, keert na 30 jaar terug naar zijn geboortedorp op Sicilië als hij van zijn moeder hoort dat zijn dierbare vriend Alfredo is overleden. Alfredo was de filmoperateur van de plaatselijke bioscoop Cinema Paradiso. Salvatore bracht hier de gelukkigste momenten van zijn jeugd door en in deze bioscoop bracht Alfredo hem de liefde voor film bij. Alfredo was een vaderfiguur voor Salvatore, die zelf geen vader meer had. Hij gaf hem raad en liefde. Urenlang praatten ze over film. Salvatores terugkeer brengt echter ook pijnlijke herinneringen terug aan zijn grote liefde Elena. Om zijn droom, een grote regisseur worden, te verwezenlijken moest hij haar en zijn geboortedorp achterlaten... Cinema Paradiso won naast de Oscar Beste Buitenlandse Film talloze prijzen en is een prachtige ode aan de liefde én de cinema.

Acteurs Philipppe Noiret, Marco Leonardi, Enzo Cannavale, Isa Danieli, Antonella Attili, Leo Gullotta Regisseur Giuseppe Tornatore
Sspeelduur 286:00 minuten

 

 

 


POCOLOËZIE 12!

Zaterdag 5 april 2014 om 18.30u

terug naar top

Pocoloëzie

Poco Loco is een ontmoetingshuis waar overwegend mensen komen die psychisch kwetsbaar zijn. Sinds de oprichting 12 jaar geleden heeft 'het woord' een prominente plaats in de werking en daarom vindt jaarlijks een poëziefestival plaats: Pocoloëzie! Op de affiche staan een rist bekende en minder bekende dichters, samen goed voor een boeiende literaire avond met muzikale intermezzo’s.

De inkomprijs bedraagt 8 euro (inclusief programmaboekje), mensen met Pocolocolidkaart kunnen binnen met reductie.Reserveer


Simon Allemeersch pijltje rechts RABOT 4_358

Zondag 4 mei 2014 om 15.00u

terug naar top

Simon Allemeersch >> RABOT 4_358

“In het begin had ik schrik om de bewoners niet te kunnen bereiken,
nu merk ik hoe groot het verschil is tussen ons en de buitenwereld.”

Twee jaar lang vestigde kunstenaar Simon Allemeersch zijn persoonlijk atelier in een appartement in de Rabotwijk in Gent, in sociale woonblokken die beetje bij beetje leeglopen omdat ze worden afgebroken.
In een buurt die de doortocht van kunstenaars moe was, ontstond er een kunstenaarsatelier in onderhandeling met de bewoners.
In het atelier werd een geheugen van ‘de blokken’ gesticht en kon een nieuw verhaal tussen de bewoners en de buitenwereld ontstaan.

Deze voorstelling is tegelijkertijd een reconstructie van het verhaal van de gebouwen én van het atelier dat er bestond - in samenwerking met de bewoners.
Het is een zoektocht naar antwoorden op heel eenvoudige vragen.
Hoe komt het dat de eerste bewoners als dikkenekken werden bekeken?
Hoe is dat zo snel kunnen veranderen?
Waarom was de enige gemeenschappelijke ruimte in de torens een mortuarium?
Wie heeft de vorm van deze gebouwen bedacht?

Zo ontstaat een verhaal van binnenuit over wonen, economie, armoede en persoonlijke ficties.
Op het snijpunt van architectuur, stadsontwikkeling, geschiedenis en vormgeving.
‘Rabot 4_358’ was geboren.

Opgelet: er is een eenheidsprijs van 5 euro. De normale reductietarieven gelden niet.Reserveer


FUNKYFRESH pijltje rechts SPACEJAMZ

Zaterdag 10 mei 2014

terug naar top

Funckyfresh

FunkyFresh is een organisatie die de hiphopcultuur in al zijn facetten wil promoten. Onder de titel ‘Spacejamz’ organiseren ze een dag vol hiphop met B-boy / B-girl workshops, met zelfs een echte battle. Je kan ook meedoen met de graffiti-jams, live artwork en live beatmaking. Als afsluiter is er een afterparty met een flinke dosis hiphop, funk, soul en jazz.

FIETSKEUKENFEEST

Vrijdag 30 mei 2014 om 21.00u

terug naar top

Fietskeukenfeest

Fietskeuken viert feest!
Met hapjes
en drankjes
en dansjes
en nog zo veel meer!

Maar kom dat allemaal
vooral zelf ontdekken…NELE VEREECKEN & SARA VILARDO pijltje rechts Alfred(d)o [6+]vlieg

Maandag 28 april om 10.30u 2013

terug naar top

Alfred(d)o

‘Alfred(d)o’ is het verhaal van Leon,
een meisje van 8.
Alfredo is haar kat en dikste vriend ever.
En dan gebeurt er iets.
Alfredo gaat dood.
Ineens.
Zomaar.

Leon snapt er niets van.
Haar moeder en haar Nonna,
dat is Italiaans voor oma,
proberen haar te helpen
maar snappen er ook niets aan.

Haar moeder verstopt zich achter een strijkijzer.
Haar Nonna moet teveel aan opa denken en begint te huilen.
Leon zoekt dan maar zelf naar oplossingen…

‘Alfred(d)o’ gaat over het eerste verlies en het onbegrip dat daarmee gepaard gaat.

Een voorsmaakje is te vinden via deze link

Van & met Nele Vereecken & Sara Vilardo
Muziek Ricardo Depine
Coaching Thomas Bellinck
Video Klaas Boelen
Affiche Lore Troch
Beeld Sven van Baarle
Met de steun van de Vlaamse Overheid, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, fABULEUS, Scheld’apen & Villanella

Piramide 48 + 3lkr
Boomhut 64 + 6lkr
Kiekenstraat 9 + 1lkr
De Sterre-Spits 24 + 2 lkr4HOOG pijltje rechts HUT [3+]vlieg

Maandag 2 juni om 10.30u 2013

terug naar top

HutKleine Zus neemt je mee naar grote broer.
Grote Broer kan alles.
Wonen in een hut. 
Praten met konijnen.
Vogels doen fluiten.

Kleine Zus is er graag.
Samen appels rapen. 
Wortels schrapen en in één pyjama slapen.  

Langs een imaginair bospad neemt Kleine Zus (Ilse De Koe) je mee het woud in. Een wondermooi decor herbergt de hut waar Grote Broer (Nikolas Lestaeghe) woont. Een diep in het bos-avontuur voor iedereen vanaf 3 jaar!

Concept & regie Nikolas Lestaeghe & Frans Van der Aa
Spel Nikolas Lestaeghe & Ilse De Koe
Decor Nikolas Lestaeghe, Sarah Geirnaert & Lucas Verbrugge

Piramide 50 + 4lkr
Boomhut 25 + 61 + 8lkr
Klimrek 24 + 2lkr
Kiekenstraat 17 + 1lkr
De Muze 44 + 2lkr
De Sterre-spits 33 + 2 lkr
De Feniks 80 + 4lkrBij’ De Vieze Gasten werkt veel en graag samen met andere organisaties, kunstenaars en buurtbewoners. Interesse om de zaal te gebruiken? Neem contact op met Eline via eline@deviezegasten.org voor meer info.